Jump to content

SDK Decal Problems


Luhrian
 Share

Recommended Posts

  • Developer

Hey guys,

I was about to finish the todays work on Forest when I noticed that for some reason my tiberium crack decals are not working. To check if it is only a problem on my own map I opened Crash Site and there was the same problem. Also the problem wasn't the quick flags menu, all ticks were there were they should be. I just wanted to ask if someone has the same problem to find out if it is a general problem with the SDK. If it is a local problem it would be also nice to get some tips how to let the Decals appear again.

Thanks in advance

 

Link to comment
Share on other sites

  • Developer
7 minutes ago, Luhrian said:

Hey guys,

I was about to finish the todays work on Forest when I noticed that for some reason my tiberium crack decals are not working. To check if it is only a problem on my own map I opened Crash Site and there was the same problem. Also the problem wasn't the quick flags menu, all ticks were there were they should be. I just wanted to ask if someone has the same problem to find out if it is a general problem with the SDK. If it is a local problem it would be also nice to get some tips how to let the Decals appear again.

Thanks in advance

 

Road decals too? Check Islands. If they don't appear, it means it's not ticked. Open the sdk game and then tick the box for decals in the settings menu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...