Jump to content

Server Connectability Issues


DoctorB0NG
 Share

Recommended Posts

  • Former Developers

Hi all,

I'm attempting to run a server from my work where we have 100MBit symmetrical line but I'm running into some issues. My server is not able to be connected to, why would this be?

Here is a link for my log: http://pastebin.com/download.php?i=1dNhTXRj

System is running Win7 64-bit with i7 3770, 8GB RAM, Intel network controller.

Any help is appreciated!

Link to comment
Share on other sites

  • Former Developers

Here's my server.bat file contents. I changed the admin password however, my actual password has no special characters.

http://pastebin.com/download.php?i=nr9AqvKd

Edit: Reinstalled .net 4.5 and same issues remain. Could this problem be completely due to the port I'm trying to host on being closed? Unfortunately at work I cannot open ports so what are some common ports that are typically open that I would be able to host on without conflicting with existing services on our LAN?

Edit_2: How would a 30Mbit down, 4Mbit up connection fare with hosting a server?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...